Rodzaje pieczywa – co w teorii możemy dostać w sklepach? 0
W punktach sprzedaży dostępne są obecnie dziesiątki, jeśli nie setki, różnego rodzaju chlebów i bułek. Co dokładnie możemy znaleźć na półkach sklepowych?
Adaptogeny – wzmocnij swoją odporność na stres! 0
Według Światowej Organizacji Zdrowia stres to choroba stulecia. Utrzymujący się przez długi czas może być przyczyną poważnych chorób i zaburzeń. Jak sobie z nim radzić?
Kąpiel magnezowa – przedstawiamy fakty i obalamy mity 0
Magnez to jeden z najważniejszych pierwiastków, jakiego potrzebujemy i bez którego nie jest możliwe prawidłowe funkcjonowanie organizmu. Warto zadbać o jego odpowiednią suplementację.
Pasta z kurkumy i złote mleko – zdradzamy tajemnice Ajurwedy 0
Ajurweda to jedna z najstarszych koncepcji leczniczych znanych człowiekowi i praktykowana jest z powodzeniem do dnia dzisiejszego. Jakie kryje w sobie tajemnice?
Dlaczego mąka nie powinna być pakowana w plastik? O znaczeniu papierowych opakowań 0
Wiele osób kupując mąkę, nie zwraca uwagi na to, w co jest pakowana. Jest to błąd i nie tylko ze względu dbania o środowisko, ale również przez specyfikę samego produktu.
Właściwości i działanie zdrowotne kurkumy 0
Kurkuma kojarzona jest głównie z Indiami, ale używana jest w wielu wschodnich kuchniach. Jakie ma właściwości i dlaczego warto mieć ją w swoim domu?
Wyświetla 42 to 48 of 116 (8 strona)
Produkt dodany do porównania