Czy chleb tuczy? Obalamy mity nt. kaloryczności pieczywa.
Rezygnacja to częsta decyzja osób pragnących pozbyć się nadmiaru kilogramów. Czy chleb rzeczywiście tuczy i nie...
Zamówienia wysyłamy w terminie do 3 dni roboczych.
UWAGA! Ze względu na stan epidemiczny w kraju - brak możliwości płatności gotówką przy odbiorach osobistych w siedzibie firmy!
Liczba punktów lojalnościowych za produkt: 1 . Suma punktów za Twój koszytk to: 1 Punkty te mogą być zamienione na bon o wartości 0,20 zł.
Bezpłatna dostawa już od 249 zł!
14,50 zł
Mieszanka do wypieku chleba bezglutenowego razowego pozwoli Ci szybko i łatwo przygotować własne, aromatyczne pieczywo. Chleb bezglutenowy razowy z mąk: ryżowej, gryczanej, lnianej i z tapioki zachwyca nie tylko doskonałym smakiem i konsystencją, ale też pełnią wartości odżywczych.
Pyszne pieczywo bezglutenowe może być podstawą kanapek lub dodatkiem do wielu potraw na ciepło, takich jak jajecznica czy kiełbaski. Chleb razowy bezglutenowy świetnie smakuje także na słodko, np. posmarowany dżemem, miodem lub masłem orzechowym. Czyni to z niego uniwersalny produkt spożywczy, który sprawdzi się na Twoim stole o każdej porze dnia.
Wypieczony z wysokiej jakości mieszanki chleb z ziaren bezglutenowy charakteryzuje się dużą ilością wartości odżywczych. Stanowi bogate źródło białka i węglowodanów złożonych oraz błonnika, który może poprawiać perystaltykę jelit. Jest również odpowiedni dla osób, które ograniczają gluten.
Wyprodukowano na zlecenie NATURALNIE ZDROWE BARBARA BUĆKO.
Produkcja w warunkach kontrolowanych.
mąka ryżowa, skrobia modyfikowana tapiokowa, mąka gryczana,
mąka lniana, cukier, sól, mielona łuska babki płesznik, hydroksypropylometyloceluloza,
drożdże, mono-diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Mieszanka do wypieku w automatach oraz piekarnikach.
Masa netto: 500g
Sposób przygotowania:
Wypiekając w automacie dodaj składniki jak w pkt 1-3 i ustaw program podstawowy.
Wspomagaj proces mieszania drewnianą łopatką tak aby ciasto było jednolicie wymieszane.
Produkt bezglutenowy wolny od alergenów.
Produkcja w warunkach gluten free.
Tabela wartości odżywczych w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1408 kJ/ 333 kcal |
Tłuszcz: | 1,7 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany: | 68 g |
- cukry | 2,8 g |
Błonnik | 8,1 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 1,0 g |
DYSTRYBUCJA: NATURALNIE ZDROWE Barbara Bućko 05-420 Józefów ul. Matejki 4
Chleb bezglutenowy
Bardzo dobra mieszanka do wypieku chleba. Chleb bezglutenowy od Naturalnie Zdrowe. Upieczony chlebek - pychota!
Rezygnacja to częsta decyzja osób pragnących pozbyć się nadmiaru kilogramów. Czy chleb rzeczywiście tuczy i nie...
W punktach sprzedaży dostępne są obecnie dziesiątki, jeśli nie setki, różnego rodzaju chlebów i bułek. Co dokładnie...
Moda na własnoręczne robienie różnych rzeczy, które tradycyjnie kupuje się w sklepach, objęła jakiś czas temu również...
Zapraszamy do zakupów i kontaktu z naszym personelem
Zapisz się i bierz udział w konkursach i promocjach naszego sklepu:
Sklep wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |